•  Chceš sa naučiť piecť domáce oplátky?
  •  Nevieš ako vybrať suroviny, pripraviť cesto
    alebo odhadnúť jeho hustotu?
  •  Nevieš ako sa o oplátkovač starať?

 

Začni s istotou

Naučíš sa krok za krokom, ako si upiecť svoje prvé domáce oplátky.

 

Cesto a jeho hustota

Naučíš sa pracovať s cestom a odhadnúť jeho hustotu.

Suroviny sú základ

Pripravíš si vhodné ingrediencie.
 

 

Osvedčený recept

Spolu si upečieme oplátky podľa môjho rokmi overeného receptu.

 

V kurze sa budeme podrobne venovať:

  • 🌻 Aké pomôcky a suroviny používať a kde ich kúpiť.
  • 🌻 Overené recepty a postupy.
  • 🌻 Základná údržba oplátkovača.
  • 🌻 Vyrobíš si rôzne druhy slaných oplátok so suchou zložkou, syrové a bryndzové oplátky z pšeničnej múky.

Čo je súčasťou kurzu?

V kurze sa naučíš piecť slané druhy oplátok krok za krokom. Detailne sa pozrieme na jednotlivé časti výroby od výberu surovín cez prípravu cesta až po pečenie.

  • 🌻 Videopostupy
  • Názorné a zrozumiteľné návody s komentárom, z ktorých sa naučíš, ako postupovať v jednotlivých fázach výroby.
  • 🌻 Praktické úlohy a riešenia problémov
  • Dostaneš dávku motivácie k pečeniu a skúšaniu. Piecť budeš sama v pohodlí domova, ale výsledky aj ťažkosti pri pečení môžeš zdieľať v skupine. Podporíme ťa a nájdeme možné riešenie.
  • 🌻 Recepty a dodatočné materiály
  • Dostaneš recepty a iné materiály na stiahnutie.
  • 🌻 Živé vysielanie: Otázky a odpovede
  • Každý týždeň sa stretneme na živom vysielaní cez Zoom, kde si odpovieme na tvoje otázky. Dostaneš tiež odo mňa podporu v pečení a dodatočné tipy a triky pre úspešné pečenie.

 

Súčasťou kurzu je moja intenzívna podpora počas celých 3 týždňov vo facebookovej skupine. Podpora cez email, messenger alebo iné cesty ako skupina nie sú v cene kurzu. Prístup ku materiálom v členskej sekcii a facebookovej skupine budeš mať po dobu 1 rok.

Kurz maximálne využijú:

  • 🌻 začínajúci domáci pekári oplátok,
  • 🌻 tí, čo potrebujú podporu a vedenie krok za krokom od začiatku.

Prihlášky sú zatvorené!

Kurz prebiehal 25.09. – 15.10.2023.

Predpokladaná cena ďalšieho kurzu je 69 €.

Vychutnaj si poctivé vlastnoručne upečené oplátky už za 3 týždne!

 

A to nie je všetko, súčasťou kurzu sú aj 2 bonusy:

Bonus č.1

Ročný prístup k webináru 8 krokov ako začať s oplátkami

Bonus č.2

Bezlepkové slané oplátky (recept + videonávod)

Čo ešte potrebuješ o kurze vedieť:

  • 🌻 Kurz trvá 3 týždne (25.9.-15.10.2023).
  • 🌻 Videá a materiály nájdeš prehľadne uložené v členskej sekcii. Prvé materiály sa odomknú 25.9.2023 a potom ďalšie každý pondelok.
  • 🌻 Podpora bude prebiehať v uzavretej facebookovej skupine počas trvania kurzu (3 týždňov).
  • 🌻 Prístup ku materiálom kurzu je na 1 rok.

Referencie účastníkov z minulého kurzu

Úžasný prístup, rady a skúsenosti. Tá spätná väzba, keď sa človek opýtal na niečo konkrétne. Takýto kurz by mal absolvovať každý, kto začína piecť aby sa vyhol sklamaniu pri pečení, pretože začiatky nie sú jednoduché, je to pokus - omyl a každá rada je vtedy veľmi vzácna hlavne od niekoho kto sa tomu rozumie, kto sa pečeniu venuje. Takýto kurz posúva človeka dopredu, ukáže mu ako na to. Videoprezentácia je veru niečo úplne iné, na inej úrovni ako len písané slovo... Presne tak ako sa hovorí - radšej raz vidieť ako niekoľko krát počuť, niečo na tom bude 😉

Jana

Kurz bol veľmi prínosný. Teória krásne dopodrobna vysvetlená a potom aj názorne ukázaná vo videu. Nebol problém položiť akúkoľvek otázku vždy prišla pohotová odpoveď.

Adrána

Určite by si mala ísť do toho, ak máš rada oplátky, ak aj pečieš rada, tento kurz ti otvorí oči, rozšíri obzory, skvalitní tvoju prácu a pomôže ti zefektívniť tvoju vášeň a uľahčiť proces pečenia. Je ťažké popísať to slovami, ale dozvieš sa strašne veľa užitočných informácií, ktoré ti pomôžu posunúť sa vpred.

Zuzana

Každému komu dávať chutnať moje oblátky upečené v kurze, popisujem kurz a teším sa, že som sa prihlásila. Človek sa stále dozvie niečo nové, čo je pre neho prínosné. Teraz som "uviazaná" pri svokrovi (90 rokov), ktorého opatrujem a veľmi mi to pomohlo sa odreagovať a mať zmenu v živote. Zrelaxovala som, dozvedela som sa nové veci a posunulo ma to ďalej. Super terapia. A pri každom videu som ťa obdivovala, že si odvážna a šikovná žena, lebo všetko prichystať, premyslieť, aby to splnilo účel, na to treba čas, energiu a vedomosti. A hlavne si to robila s láskou. Máš môj obdiv. Milujem ľudí, ktorí udržiavajú naše tradície. MARIANA

Mariana

Na predchádzajúcom kurze žienky napiekli napríklad takéto skvelé oplátky

Na kurze upečené slané oplátky
Na kurze upečené slané oplátky
Na kurze upečené slané oplátky
Na kurze upečené slané oplátky

Kto ťa kurzom prevedie?

 

Mám radosť, keď môžem potešiť mojich blízkych a ponúknuť im dobré jedlo. Pri jeho príprave sa snažím vyberať tie najlepšie suroviny. Rovnako pri príprave oplátok, nešetrím na dobrom mlieku a kvalitnom masle. Ja a moja rodina domáce oplátky milujeme. Vianoce a rodinné oslavy si nevieme bez nich predstaviť. Niekedy si ich pripravíme len tak – na chrumkanie.

Keď som začínala s pečením oplátok, dostupných informácií o výrobe a príprave bolo málo. Často som sa učila metódou pokus-omyl. Preto som sa rozhodla pomôcť druhým začať s úspešným pečením rýchlejšie a jednoduchšie. Svoje skúsenosti som pretavila do kurzov. Navrhla som postup, ktorým ťa prevediem od úplných základov.

Tak sa neboj začať, povediem ťa, aby si na to nebola sama.

Ivana Gálová


Copyright © 2023 Oplátkovanie. Všetky práva vyhradené.